Spring naar inhoud

Terugkoppeling participatiebijeenkomsten

13 juli was de eerste participatiebijeenkomst. Ruim 50 mensen hadden zich aangemeld. Aanwezig waren omwonenden, maatschappelijke organisaties uit de buurt, afgevaardigden van het Comité Zorgzame Overveners en Comité Bezorgde Overveners en bewoners van Dennenheuvel. In het plenaire deel werd een toelichting gegeven op het komende participatietraject. Ook was er ruimte voor vragen en opmerkingen uit de zaal.

Hoewel veel aanwezigen achter de nieuwe bestemming van Oldenhove staan werden ook zorgen gedeeld. Ook werd teruggegeven dat sommige mensen zich in het begin niet gehoord voelden en behoefte hadden aan meer en tijdige communicatie. Veel bewoners geven aan dat ze de participatie belangrijk vinden en nu graag meedenken en meedoen om van Oldenhove een fijne plek te maken. Al deze feedback wordt meegenomen in de rest van het traject.

Kijk hier voor het overzicht van vragen en antwoorden van deelnemers, die zowel in het gezamenlijke deel van de avond als tijdens de sessies werden gesteld. Bekijk hier de eerste presentatie. 

De vervolgbijeenkomsten waar deelnemers de ideeën verder uitwerkten waren in oktober.   

Login om verder te gaan
refresh

Cancel